Kaj jesti v mesecu septembru?V mesecu septembru vam predstavljamo novo rubriko: ZDRAVJE V MESECU! 🥕
Kdo je biohacker?
Biohacker je oseba, ki na podlagi biologije človeka in ritma narave optimizira svoje zdravje, počutje in zmožnosti in ne čaka na majhne težave, ki se pojavijo, ampak reagira že prej in dela na preventivi.
✊🏻🧡 KAKO UPOŠTEVATI RITEM NARAVE V SEPTEMBRU?
Septembra dodajte v prehrano več korenovk (korenje, peteršilj, repa, redkvica, pastinak, hren itd.). Uživajte predvsem kuhano hrano (zlasti juhe iz korenja, buč, rdeče pese, gomoljnic …). Dodajte začimbe, ki grejejo in krepijo imunski sistem (kurkuma, ingver, čili, melisa, cimet, rožmarin, žafran, črna kumina). Najbolje je, da si pripravljate juhe in tople napitke.
Po TKM spada september v kategorijo “pozno poletje”, je pa to tudi čas transformacije, ki sovpada z začetkom šole in nekim novim ciklom obveznosti.

Klepet ob kavi je televizijska oddaja za zdrav življenjski slog, ki se predvaja od ponedeljka do petka na TV3, in sicer ob 18h (premiera) in ob 10:30 (ponovitev), na Planet TV vsako jutro okrog 9h ter popoldan na ARENA TV (18:30) .

Je pa dejstvo, da so naši divji urniki včasih nemogoči, zato vse vsebine objavljamo tudi na YT-kanalu, objavljamo novice, ustvarili smo tudi podcast, hkrati pa organiziramo še dogodke (delavnice, predavanja, izlete, potovanja, tudi izobraževanja).

🌏Spletna stran: www.klepetobkavi.si
🧘‍♀️Dostop do dogodkov: https://klepetobkavi.si/dogodki.html
🔍Facebook: www.fb.com/klepetobkavi
🖼Instagram: https://www.instagram.com/klepetobkavi/
📞Telefon: 02 6200 230
👂Podcast: https://klepetobkavi.si/podcast.html
Namen vseh vsebin, ki jih ponujamo, je, da gledalci najdejo informacije, ki jim lahko pomagajo, da bi živeli bolj kvalitetno. Ali pa dobro informacijo, ki lahko pomaga komu od družinskih članov, sosedu, sodelavki.

V ospredju je tako celosten pogled na človeka, tematike pa se dotikajo tudi komplementarne medicine, zdravilstva, osebnostne rasti in duhovnega razvoja, ezoterike, psihologije, ekologije, nutricionizma in drugih področij.

source