Mostra'T presenta: "H+ BIOHACKING THE DANCER" de la Cia. Vostok Colletive🔥 Retranmissió en directe des de la Sala Sandaru

SINOPSI
L’escenari es transforma en un gran espai blanc asèptic. Sobre ell, una ballarina vestida amb una estranya mescla entre Nadia Comaneci i una lluitadora de Muay Thai. Vesteix així perquè ella és així. Qui és? Entre el públic, Guillaume Cordier, biòleg i genetista especialitzat en CRISPR Cas 9 (el seu doctorat ens l’afirma). Ella ens conta que té un problema genètic real. És real? Ens ho mostra i nosaltres ho comprovem en directe a través d’una cambra que ens ensenya els detalls projectats a gran grandària en una pantalla. Un carro quirúrgic dissenyat per a aquesta exposició és un altre dels personatges de la proposta. Inanimat, esperançador i perillós a parts iguals. Una estructura marcada per la pel·lícula de Frankenstein de 1931, revisitada una vegada i una altra com a suport a un diàleg entre una àvia (la meva) i el seu nét (el director), que persegueixen trobar respostes, però en el qual només descobreixen més preguntes. És possible que existeixi aquesta tecnologia? Es modificarà genèticament aquí i ara? És la tecnologia la solució final als nostres problemes?

FITXA ARTÍSTICA
Direcció: Martín García Guirado
Interpretació i dansa: Encarni Sánchez
Col·laboració especial: Guillaume Cordier
Escenografia, vestuari i il·luminació: Miriam Alemany i Nina López
Videocreació: Naïma Underwood
Veu: Josefa Sánchez
Assessor del projecte: Jordi Fondevila
Agraïments: Pere Riera, Stefanía Vara, Beatriz García, Victor Molina, Magda Puyo, Ramón Simó, Montse Vellvehí, Eric de Gispert i l’Institut del Teatre.

source